Mbledhja Konstituive e SHUK

Me datën 22.04.2022 në Prishtinë, është mbajtur mbledhja konstituive e kryesisë së Shoqatës së Urologëve të Kosovës, për më shumë klikoni butonin më poshtë.

Më shumë
SHUK 2017

Me 26 dhe 27 Maj 2017 në Prishtinë, me shumë sukses u mbajt kongresi i 12të Nacional i Shoqatës së Urologëve të Kosovës,për më shumë klikoni butonin më poshtë.

Më shumë
Mbledhja Konstituive

Me datën 29.12.2016 në Prishtinë, është mbajtur mbledhja konstituive e kryesisë së Shoqatës së Urologëve të Kosovës, për më shumë klikoni butonin më poshtë.

Më shumë
SHUK 2016

Me 27 dhe 28 Maj 2016, me shumë sukses u mbajt kongresi i 11të Nacional i Shoqatës së Urologëve të Kosovës në bashkëpunim me Shoqatës Europiane të Urologjisë (EAU).

Më shumë