First Edition

Kosovo Journal of Urology First Edition
Kosovo Urologists Association

Download
Second Edition

Kosovo Journal of Urology Second Edition
Kosovo Urologists Association

Download

Dërgimi i punimeve për revisten urologjike

Për të dërguar punimet shkencore ju lutem përdoreni formen në të djathtë.

Informata shtesë rreth dërgimit të punimeve:
Fajllat që dërgohen duhet të jenë ne formatin word,pdf, jpg dhe png. Madhësia e fajllit nuk duhet të jetë më e madhe se 2Mb.
Për çdo informat shtesë rreth dërgimit të punimeve ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në info@uroks.com.

[fc id=’5′ align=’center’][/fc]